RECEPTY
Návyková dobrota s typickou chutí ovčího sýru Pecorino.
Lehké a chutné jídlo, které chutná všem.
Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.
Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.
Tradiční italský krémový dezert.
Italská specialita z Milána - telecí kližka s morkovou kostí dušená se zeleninou a vývarem.
Rajčatová polévka na italský způsob s bazalkou a parmezánem.
Krémová pochoutka lahodné chuti, také známá jako Milánské rizoto (Risotto alla Milanese).
Italská klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jídelníčcích gurmánů po celém světě díky jednoduchosti a příjemné chuti.
Jeden z mnoha druhů receptů na oblíbené boloňské špagety.
Carbonara je tradiční italská úprava těstovin se slaninou, sýrem Pecorino a vajíčky. Nejvhodnější těstoviny na přípravu jsou právé špagety.
Chutné krémové rizoto s hráškem.
Vynikající těstoviny s liškami, smetanou a kousky uzeného lososa. Hrst lístků čerstvé máty dodává tomuto jídlu letní lehkost a svěžest.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie