Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Dýňová polévka pro děti
BEZMASÁ JÍDLA
Pórkový nákyp s dýní
Cannelloni s dýní
VEPŘOVÉ MASO
Dýňové karbanátky
MUFFINY
Dýňové muffiny
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dýně zapečená s brynzou
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie