Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zeleninový salát se sýrem Feta
Dada 25 min. nízká
TĚSTOVINY
Studený těstovinový salát
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie