Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Michal — nízká
Zobrazit recept
SLANÉ PEČIVO
Pletýnky
Zuzka 60 min. nízká
CHLÉB
Špaldový chléb
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit