Národní kuchyně▼
Více▼
DORTY
Dvoubarevný dort
Michal 1 h. 30 min. vysoká
Zobrazit recept
SUCHÉ PEČIVO
Kolečka s ořechovým sněhem
Jurgason 45 min. nízká
KOLÁČE
Malinový mřížovník
Dada 50 min. nízká
Povidlové trojúhelníčky
Zuzka 1 h. 10 min. nízká
Povidlový mřížovník
Editka 50 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
Dada 1 h. 30 min. vysoká
ZÁKUSKY
Banánovo-mandlový zákusek
Jurgason 45 min. vysoká
Kávovo-karamelové řezy
Jurgason 60 min. vysoká
Oříškovo-karamelový zákusek
Křehká lepená kolečka
Dada — nízká
Perník
Jurgason 60 min. střední
Domácí sladké fornetti
KOŠÍČKY
Plněné košíčky od babičky
Norika 60 min. střední
Krémové řezy s mascarpone
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Karbanátky z červeného zelí
Kuřecí maso na čínský způsob
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bramborový prívarok s koprem
Plněná kuřecí stehna v alobalu
Tvarohová vosí hnízda
Rumový ořechovo-kakaový řez
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
MASOVÉ SALÁTY
Pochoutkový salát
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit