Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové plněné chlebíčky
Dada 40 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí roláda se špenátem a míchanými vajíčky
Dada 1 h. 10 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Hokkaido lečo
Dada 30 min. střední
Grilovaná kápie s česnekem
Dada — střední
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
Plněné chlebíčky
Dada 45 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
Jurgason 60 min. střední
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit