Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Opilé želatinové řezy
Zuzka 2 h. střední
Zobrazit recept
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Biskupský chlebíček s karamelovým likérem
Zuzka 60 min. nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit