Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
Dada 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
Dada 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
Jurgason 60 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí nákyp s hráškem
Dada 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie