Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
Dada 40 min. nízká
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
Dada 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
Jurgason 60 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí nákyp s hráškem
Dada 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Květák v mandžuské omáčce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Karbanátky z červeného zelí
Kuřecí maso na čínský způsob
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bramborový prívarok s koprem
Plněná kuřecí stehna v alobalu
Rumový ořechovo-kakaový řez
KOLÁČE
Tvarohová vosí hnízda
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
MASOVÉ SALÁTY
Pochoutkový salát
RIZOTO
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit