Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Čočkovo-dýňové kari
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Pikantní gratinovaná dýně
Dada 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Dýňové kostky
Dada — vysoká
Pečená dýně
Dada 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Medové řezy s ořechovým griliášem
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit