Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Zeleninová musaka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Citronové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit