Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
Michal — nízká
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit