Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
Michal — nízká
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
VEPŘOVÉ MASO
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
ZAVAŘENINY
Hroznový džem
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit