Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
Michal — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie