Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
POMAZÁNKY
Pomazánka z červené řepy
Michal — nízká
SMOOTHIE
Šťáva z jablek a červené řepy.
Norika 15 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s kozím sýrem
Zuzka 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit