Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Plněný grilovaný camembert
Zuzka — střední
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát se špenátovými listy
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí závitky se schwarzwaldskou šunkou
Zuzka 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Houbové závitky s mletým masem
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
Smetanová polévka z fazolových lusků
Kofty z červené řepy
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
KACHNÍ MASO
Pečená kachna na pomerančích
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit