Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý hambuger ze sekané v žemli
Mioo 25 min. vysoká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie