Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s rajčaty
Dada 40 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Smažená sekaná
Dada 25 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Plněný lilek v těstíčku
Dada 45 min. vysoká
POMAZÁNKY
Tvarohovo-sýrová pomazánka
Dada 10 min. nízká
Smažené žampiony v těstíčku
Dada 45 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Dýňová polévka pro děti
Čekanková mléčná polévka
Dada 35 min. střední
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vejce se smetanou
Michal 15 min. nízká
Cuketovo-fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečená plněná paprika
Krůtí kapsy plněné sýrem a pažitkou
Dada 60 min. nízká
SLANÉ PEČIVO
Pažitkové housky z kynutého těsta
Bylinkové máslo
Zuzka — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit