Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Kvašáky - kvašené okurky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sójový salát se zeleninou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit