Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
ZÁKUSKY
Jahodový zákusek s mascarpone
SLADKÁ JÍDLA
Makové pupáky z rohlíků
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
KOLÁČE
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Tvarohový koláč s mangem
Arašídové sendviče z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Karamelovo-makový zákusek
DORTY
Karamelový dort
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vánočka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit