Národní kuchyně
Více
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit