Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jablečný koláč s pudinkem a drobenkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Jablečný koláč s ořechovým tvarohem
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Krémová pórková polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit