Národní kuchyně
Více
RACIO SNÍDANĚ
Jáhly s hroznovým vínem
Dada 20 min. nízká
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
Dada 5 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Dada 35 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit