Národní kuchyně▼
Více▼
RACIO SNÍDANĚ
Jáhly s hroznovým vínem
Dada 20 min. nízká
Zobrazit recept
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
Dada 5 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Dada 35 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit