Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
Michal 30 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová čočková polévka s batáty
Dada 25 min. střední
Pečené sladké brambory
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
Dada 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Actifry kuřecí řízky v sýrovém obalu s pikantními hranolkami
Jurgason 50 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit