Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
BÁBOVKY
Kukuřičná bábovka s kaštanovým pyré
OMÁČKY A PRÍVARKY
Tofu hlívová omáčka
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
Žampionová omáčka s knedlíkem
Pečený květák
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Zapečené brambory s masem a zeleninou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit