Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
Dada 1 h. 10 min. vysoká
Zobrazit recept
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
Jurgason 2 h. střední
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Nepečené čokoládovo-banánové kostky
Jurgason 45 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Zapékané tvarohové palačinky
Jurgason 50 min. střední
ŠTRÚDLY
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Babiččin koláč
Jurgason 60 min. střední
Trvarohové knedlíčky s meruňkovou omáčkou
Tvarohovo-borůvkový koláč
Domácí Cheesecake s borůvkami
Zuzka — nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit