Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
Dada 1 h. 10 min. vysoká
Zobrazit recept
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
Jurgason 2 h. střední
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Nepečené čokoládovo-banánové kostky
Jurgason 45 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Zapékané tvarohové palačinky
Jurgason 50 min. střední
ŠTRÚDLY
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Babiččin koláč
Jurgason 60 min. střední
Trvarohové knedlíčky s meruňkovou omáčkou
Tvarohovo-borůvkový koláč
Domácí Cheesecake s borůvkami
Zuzka — nízká
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit