Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Pečené kuře s rýží
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Mléčná fazolová polévka
Žampionová omáčka s knedlíkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit