Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Špenátové palačinky plněné šunkou
Zuzka 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Špenátové palačinky se sýrovou omáčkou
Žampiónové kuličky ve špenátové omáčce
Zapečené těstoviny se špenátem
Dada 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové muffiny
Jurgason 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Špenátová polévka pro děti
Dada 20 min. nízká
Špenátové lasagne
Jurgason 55 min. střední
Špenátové těstoviny
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí stehna ve špenátu
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát připravený z mrazeného špenátu
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Šunková roláda
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit