Národní kuchyně▼
Více▼
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
TĚSTOVINY
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Salát Pařížský sen
Michal 20 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát De Luxe
Michal 45 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Lilkové a cuketové rolky
Zuzka 40 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Fazolový salát s kuskusem
RYBY
ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami
Zuzka 45 min. střední
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Dada 60 min. nízká
Caesar salát
Michal 40 min. střední
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolice zapečená se sýrem
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Šunková roláda
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit