RECEPTY
Koblihy, které při smažení neabsorbují téměř žádný olej. Nejlepší jsou čerstvé s jahodovým džemem i bez něj.
Jednoduchý recept na výborný dort s pěnovým základem, nazvaný podle ruské baletní tanečnice Anny Pavlovové. Má křupavý povrch a uvnitř je jemný a lehký.
Jemná roláda s mascarpone krémem a kakaovo-kávovým korpusem.
Jednoduchá příprava chutné mléčné rýže. Je jí mnohem více a je mnohem levnější než hotový výrobek z obchodu.
Báječný zákusek z maďarské kuchyně připravený podle tradiční receptury. Časově náročnější příprava posouvá tuto kulinářskou specialitu jen do luxusnějších restaurací. Skutečně stojí za to připravit si tuto proslulou ...
Chutné a křupavé sváteční cukroví.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit