Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
Dada 1 h. 15 min. střední
Zobrazit recept
POMAZÁNKY
Nivová pomazánka s tvarohem
Dada 25 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Dada 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládané sýry s kořením Gyros
Dada — nízká
Špenátové palačinky se sýrovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s koňakem
Zuzka 45 min. nízká
Ořechovo-sýrové chuťovky
Zuzka 1 h. 15 min. střední
Šunková roláda
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
Jurgason 15 min. střední
Plněná párty bageta se šunkou
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
Jurgason 40 min. nízká
Nivová pomazánka
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit