Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Bramborový nákyp s masem
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
Dršťková polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit