Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Bramborový nákyp s masem
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie