Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Gitka — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Ananasové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Makovo jablečný štrúdl na plechu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit