Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Kardamomový rýžový nákyp s jablky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
TĚSTOVINY
Žampionové šunkové fleky
Dada 60 min. střední
KOŠÍČKY
Kaštanové košíčky
Dada 1 h. 20 min. střední
Jablečná žemlovka s pudinkem
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Lehké bramborové pyré
Dada 25 min. nízká
ROLÁDY
Dietní roláda
Norika — střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie