Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
Dada — nízká
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit