Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Cizrnové placky s koriandrem
Zuzka 40 min. nízká
Brambory s cizrnou
Dada 30 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Actifry kuřecí řízky v sýrovém obalu s pikantními hranolkami
Jurgason 50 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
POMAZÁNKY
Bylinkové máslo
Zuzka — nízká
Kofty z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v alobalu
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
Květák v mandžuské omáčce
Špagety s nivovou omáčkou
Krůtí špízy v alobalu
Vepřové hamburgery
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Lasagne s jemným bešamelem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šátečky s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit