Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Cizrnové placky s koriandrem
Zuzka 40 min. nízká
Brambory s cizrnou
Dada 30 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Actifry kuřecí řízky v sýrovém obalu s pikantními hranolkami
Jurgason 50 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
POMAZÁNKY
Bylinkové máslo
Zuzka — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie