Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
Zobrazit recept
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Smetanová polévka z fazolových lusků
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
Zeleninová musaka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
ZÁKUSKY
Arašídové sendviče z listového těsta
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit