Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie