Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Šomló halušky (Somlói galuska)
Tvarohový velikonoční mazanec
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Likérové kostky
Brownie dort s ovocem
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit