Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit