Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Jarní masová roláda
Dada 2 h. střední
Hovězí roláda se špenátem
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Barevná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Michal 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Šunková roláda
Nepečený krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit