Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
Dada 45 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s majonézou
Michal 20 min. nízká
Coleslaw z červeného zelí
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
TĚSTOVINY
Fleky s červeným zelím
Dada 30 min. střední
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KOLÁČE
Bublanina s černým rybízem
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Květák v mandžuské omáčce
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
Rybízová bublanina
Křehký tvarohový šnek
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ActiFry zapečená cuketa
VEPŘOVÉ MASO
Francouzské brambory
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit