Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
Dada 45 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s majonézou
Michal 20 min. nízká
Coleslaw z červeného zelí
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
TĚSTOVINY
Fleky s červeným zelím
Dada 30 min. střední
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
ROLÁDY
Tvarohová roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
LIKÉRY
Čokoládový likér
Vánoční vinné věnečky
ŠTRÚDLY
Jablečno-ostružinový štrúdl
SLADKÁ JÍDLA
Zapékané tvarohové palačinky
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
VEPŘOVÉ MASO
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit