Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok Hokkaido
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
POMAZÁNKY
Bylinkové máslo
Zuzka — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit