Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
Šunková roláda
Plněná bageta s brynzou
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Brynzové tyčinky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Květák v mandžuské omáčce
Mascarpone šachovnicový dort s banány
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Zeleninová polévka s houbami
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit