Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
Šunková roláda
Plněná bageta s brynzou
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Makový cheesecake s mascarpone
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový fit salát
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Vepřový wok s tofu
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
KUŘECÍ MASO
Barevné masovo-zeleninové soté
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit