Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
Šunková roláda
Plněná bageta s brynzou
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit