Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
Šunková roláda
Plněná bageta s brynzou
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Domácí bramborové lokše
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Medovo-tvarohový koláč
Zeleninová musaka
Dýňové krekry
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit