Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Fettuccine s brokolicí
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové maso se špagetami
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit