Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Dýňová polévka se smetanou
Michal 40 min. nízká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit