Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ PEČIVO
Středomořské bochníky
Michal 1 h. 20 min. nízká
Zobrazit recept
MASOVÉ SALÁTY
Salát s křupavou slaninou
Michal 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněný krokodýl
Zuzka 1 h. 30 min. vysoká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Rajčatová polévka pro děti
Dada 15 min. nízká
RYBY
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
ActiFry grilovaný losos se zeleninou
Jurgason 50 min. nízká
Řecký salát
Michal 10 min. nízká
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
TĚSTOVINY
Fettuccine s brokolicí
Zuzka 30 min. nízká
RYBÍ SALÁTY
Těstovinový salát s mozzarellou a sardelovými očky
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované zeleninové špízy s pestem
Zuzka 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Šunková roláda
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit