Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
Dada 40 min. nízká
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s kukuřicí
Dada 35 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Dada — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit