RECEPTY

Dršťkový perkelt

Dršťkový perkelt

Pikantní perkelt pro milovníky hovězích drštěk zahuštěný jen cibulí, na níž se připravuje.

recept,fotorecept,hovězí dršťky - předvařené,Hovězí maso

Hovězí maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Hovězí maso  

 

Ingredience

Ingredience

Halušky recept-
chilli paprička sušená3kusy
cibule250gramů
hovězí dršťky - předvařené700gramů
paprika červená mletá3čajové lžičky
sádlo30gramů
sůl1.5čajové lžičky
voda100mililitrů

 

Recept

1. 

cibule 250 gramů  sádlo 30 gramů

Cibuli očistíme a nadrobno pokrájíme. Vložíme do hrnce se sádlem a pomalu smažíme do zlatova.

2. 

hovězí dršťky - předvařené 700 gramů

Přidáme předvařené dršťky ...

3. 

sůl 1.5 čajové lžičky  paprika červená mletá 3 čajové lžičky

... sůl a papriku. Promícháme.

4. 

voda 100 mililitrů  chilli paprička sušená 3 kusy

Přilijeme vodu, přidáme chilli papričky a pod pokličkou dusíme 30 minut.

5. 

Halušky recept

Uvaříme halušky a podáváme. Pokud budete vařit halušky podle našeho receptu v ingrediencích, doporučujeme vařit z poloviční dávky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit