Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivního těsta
Zuzka — střední
Zobrazit recept
Lilkové a cuketové rolky
Zuzka 40 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý hambuger ze sekané v žemli
Mioo 25 min. vysoká
TĚSTOVINY
Riccioli se šalvějovým pestem
Michal 10 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ROLÁDY
Žirafí roláda
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Francouzský jablkový koláč
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit