Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie