Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ SALÁTY
Hlávkový salát s rakytníkovým olejem
Dada 10 min. střední
ZÁKUSKY
Jahodové řezy s agarem
Dada 1 h. 15 min. vysoká
DORTY
Banánovo-ořechový dort se stévií
Dada — vysoká
Polníčkový salát s červenou řepou a ořechy
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie