Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
KUŘECÍ MASO
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Dada — nízká
Vepřové koleno pečené
Dada — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit