Národní kuchyně
Více
DORTY
Dort Beruška
Zuzka 3 h. vysoká
KOLÁČE
Babiččin koláč
Jurgason 60 min. střední
ZÁKUSKY
Čokoládovo-ořechové řezy
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit