Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované zeleninové špízy s pestem
Zuzka 20 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Batůžky s mletým masem
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie