Národní kuchyně▼
Více▼
HLAVNÍ JÍDLA
Paprikáš z lesních hub
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní houbová smaženice
Dada 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit