Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Žampiony s kuřecími játry
Dada 40 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie