Špenátové brambory
Chutná a nutričně hodnotnější bramborová příloha na orientální způsob.
recept,fotorecept,brambory,špenátové listy čerstvé,Bramborové přílohy,Recepty indické kuchyně,,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bramborové přílohy
Recepty indické kuchyně
Kategorie
Bramborové přílohy Recepty indické kuchyně Veganské recepty Vegetariánské recepty Bezlepkové Bezlaktózové Asijská kuchyně Sezona - Špenát Sezona - Brambory
Ingredience
Ingredience
koření římský kmín mletý - jeera | ½ | čajové lžičky | |
brambory | 500 | gramů | |
cibule červená | 100 | gramů | |
koření Garam masala | 1 | čajová lžička | |
sůl | - | ||
zázvor mletý | ½ | ||
česnek | 2 | stroužky | |
špenátové listy čerstvé | 500 | gramů |
Recept
1. Uvaříme brambory
brambory 500 gramů
Brambory očistíme, nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vody cca 15-20 minut.
3.
koření římský kmín mletý - jeera ½ čajové lžičky • koření Garam masala 1 čajová lžička • zázvor mletý ½ CL • česnek 2 stroužky
Přidáme koření a ještě chvíli ho smažíme s cibulkou. Přidáme rozdrcený česnek.
5.
Pánev odkryjeme, když špenátové listy pustí vodu.
6.
Po odpaření většiny vody přidáme uvařené brambory. Jemně promícháme...
Dobrou chuť!